Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

Op zoek naar een goede docent voor bijles wiskunde, Engels of een ander vak? Onze studiebegeleiders geven bijles in alle vakken en op alle niveaus. Wij verzorgen bijlessen op al onze vestigingen in Den Haag, Voorburg, Oegstgeest, Rotterdam Gorinchem en Utrecht. Daar vindt bijles in een rustige omgeving plaats. Desgewenst kan in overleg bijles ook overdag bij de leerling thuis gegeven worden.

 

Onze bijlessen zijn altijd volledig individueel en duren 60, 90 of 120 minuten. Al onze docenten zijn vwo- en universitair geschoold, intern opgeleid en zeer ervaren. Zij zijn in vast dienstverband werkzaam bij Lector Studiebegeleiding en beschikken uiteraard over een verklaring omtrent gedrag (VOG).

 

Wij verzorgen bijles op de volgende niveaus:

  • Voortgezet onderwijs (vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, tto)
  • Staatsexamen (alle niveaus)
  • basisschool
  • mbo
  • hbo (diverse studies, o.a. pabo)
  • wo (diverse studies)

 

Points: applicatie voor bijles

Voor bijles maken wij gebruik van van Points, een applicatie die via internet toegankelijk is. Ouders en andere belanghebbenden krijgen een eigen account binnen Points, waarmee onder meer alle afspraken in gezien kunnen worden en de vorderingen tijdens de bijlessen kunnen worden gevolgd.

 

 

 

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Vaak wordt ons de vraag gesteld wat de beste oplossing is bij problematiek op school: bijles of huiswerkbegeleiding. Dit verschilt van persoon tot persoon, maar om het onderscheid kort weer te geven: tijdens bijlessen richten we ons voornamelijk op vakinhoudelijke problematiek, met huiswerkbegeleiding is er naast het vakinhoudelijk bezig zijn ook veel aandacht voor planning, structurering, motivatie en uitgebreide voorbereiding. Ook gezien de beknopte tijdsduur van bijles is vaak het criterium om bij moeilijkheden met meerdere vakken gebruik te maken van huiswerkbegeleiding en voor één vak bijles te nemen.

 

Vakken

Bijles voor leerlingen van de basisschool, middelbare school en kandidaten staatsexamen is altijd mogelijk voor de volgende vakken:

 

Wiskunde (A, B, C en D)

Natuurkunde

Scheikunde Biologie
Algemene natuurwetenschappen (ANW) Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels
Frans Duits
Nederlands Latijn
Grieks Geschiedenis
Aardrijkskunde Maatschappijleer
Filosofie Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica  Rekenen en taal

 

Voor studenten (mbo, hbo en universitair) biedt lector Studiebegeleiding ook bijlessen aan in de vakken van de meeste studies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Keurmerk LVSI

Lector Studiebegeleiding heeft het keurmerk van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) en voldoet daarmee aan alle kwaliteitseisen op het gebied van onder meer didactiek, opleiding, veiligheid en professionaliteit. Tevens biedt de LVSI een onafhankelijke klachtencommissie.

 

Locaties en contact

De bijlessen worden gegeven één van de vestigingen van Lector Studiebegeleiding in Voorburg, Oegstgeest of Den Haag. Voor leerlingen van het Marnix Gymnasium te Rotterdam, het Gymnasium Haganum te Den Haag, de Gomarus Scholengemeenschap te Gorinchem en het Utrechts Stedelijk Gymnasium geldt dat zij ook bijles op school kunnen volgen bij Lector.

 

Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 

Den Haag, Voorburg, Oegstgeest, Rotterdam, Leiden, Gorinchem en Utrecht.