Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

huiswerkbegeleiding_bijles_Engels.jpg

 

Bijles Engels volg je bij Lector Studiebegeleiding bij een enthousiaste en ervaren docent, die je niet alleen kan helpen bij woordbegrip, grammatica en zinsconstructies, maar ook ondersteuning biedt bij uitspraak, conversatie en eventueel boekbesprekingen en presentaties. Je krijgt extra aandacht bij het leren van Engels en het maken van het huiswerk dat je op school krijgt.

 

Engels is een typisch vak dat voor sommige leerlingen relatief makkelijk is, maar voor anderen erg moeilijk. Er wordt vaak gezegd dat Engels een taal is die je “op gevoel” spreekt. Dat klopt deels, maar dat gevoel komt natuurlijk wel ergens vandaan en er is zeker sprake van structuur en regelmaat binnen de Engelse taal. Wanneer gebruik je de present simple, present continuous of present perfect? Schrijf je somebody of anybody? Much of many? Hiervoor zijn grammaticaregels, die je kunt leren en oefenen tijdens een bijles Engels bij Lector Studiebegeleiding. Net zoals bij andere talen is het leren en oefenen van grammatica een niet te onderschatten factor.

 

Invulling bijles Engels

 

Een bijles bij Lector duurt standaard 60 minuten, maar een bijles van 90 of 120 minuten is ook mogelijk. Wij proberen onze bijlessen altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op de lessen die op school gegeven worden. We werken daarom dan ook graag met de methode die de leerling op school gebruikt, maar wij beschikken ook over veel extra oefenmateriaal en overzichten van de woordjes en grammatica. Onze bijlessen zijn volledig individueel, wat betekent dat elke leerling bijles volgt bij een eigen docent in een aparte ruimte.

 

Voor wie is bijles bedoeld?

Bijles Engels geven wij aan kinderen uit groep zeven en acht, scholieren uit alle leerjaren en alle niveaus van het voortgezet onderwijs (vmbo/mavo, havo, vwo) en tweetalig onderwijs (TTO), en aan kandidaten voor het staatsexamen en studenten.

 

Lector Studiebegeleiding heeft het keurmerk van de LVSi.

 

Vakken

Wij geven bijles in alle middelbare schoolvakken:

 

Wiskunde (A, B, C en D) Natuurkunde
Scheikunde  Biologie
Algemene natuurwetenschappen (ANW)  Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels 
Frans Duits
Nederlands Latijn
Grieks Geschiedenis
Aardrijkskunde Maatschappijleer
Filosofie Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica Rekenen en taal

 

 

Vestigingen en contact

De bijlessen worden gegeven één van de vestigingen van Lector Studiebegeleiding in Voorburg, Oegstgeest of Den Haag. Voor leerlingen van het Marnix Gymnasium te Rotterdam, het Gymnasium Haganum te Den Haag, de Gomarus Scholengemeenschap te Gorinchem en het Utrechts Stedelijk Gymnasium geldt dat zij ook bijles op school kunnen volgen bij Lector.

 

Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen.