Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

Volg ons op:

huiswerkbegeleiding_bijles_Nederlands.jpg

 

Heb je moeite met ontleden? Gaat het nog steeds mis met de d-tjes en t-tjes, of ken je het verschil tussen een pleonasme en tautologie niet? Dan ben je misschien toe aan een goede bijles Nederlands!

 

Onze studiebegeleiders geven dagelijks bijles in alle vakken van het voortgezet onderwijs. Bijlessen Nederlands geven we ook aan kinderen uit groep zeven en acht, studenten en volwassenen. Tijdens de bijles heb je je eigen docent, die specifiek de stof behandelt die voor jou het moeilijkst is en het beste aansluit bij de lessen die je op school krijgt. Als je wilt nemen we even contact op met jouw docent op school, om met hem of haar te bespreken waar jouw knelpunten liggen. Normaal gesproken volg je één uur bijles per week, maar langer of vaker is ook mogelijk. We hebben geen opzegtermijn.

 

Locaties bijles Nederlands

Wij geven bijles en huiswerkbegeleiding voor onder meer Nederlands op al onze eigen vestigingen (Den Haag, Voorburg en Oegstgeest) en op de scholen waar wij actief zijn (Den Haag, Rotterdam, Gorinchem en Utrecht). Voor meer informatie over onze vestigingen kun je bovenin het menu de betreffende vestiging selecteren. Daar staan ook de tarieven vermeld. 

 

Inzage bijlessen via Points

Bij Lector Studiebegeleiding wordt gebruik gemaakt van het leerlingvolgsysteem Points. In Points zijn alle afspraken van de leerling in te zien, alsmede verslagen over de inhoud en de vorderingen die onze docenten bij elke bijles toevoegen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de locatiemanager van de vestiging waar de bijles Nederlands plaatsvindt. Hij of zij is uiteraard op de hoogte van alle vorderingen en kan desgewenst contact onderhouden met de vakdocent of mentor op school en advies geven.

 

Keurmerk LVSI

Lector Studiebegeleiding heeft het keurmerk van de LVSI, wat onder meer betekent dat onze docenten voldoen aan diverse kwaliteitscriteria. De LVSI biedt tevens een klachtencommissie.

 

Bijles vakken

Wij geven bijles in alle onderstaande vakken. Sommige vakken hebben hun eigen pagina met beschrijving van de bijles in dat vak. Klik daarvoor op de link. Voor de overige vakken geven wij ook huiswerkbegeleiding en bijles, maar hebben we geen aparte pagina met omschrijving.

 

Wiskunde (A, B, C en D) Natuurkunde
Biologie Nederlands
Algemene natuurwetenschappen (ANW)  Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels 
Frans Duits
Aardrijkskunde Latijn
Grieks Geschiedenis
Scheikunde Maatschappijleer
Filosofie Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica Rekenen en taal