Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

Volg ons op:

huiswerkbegeleiding_bijles_scheikunde.jpg

 

Scheikunde is een typisch bèta-vak dat voor veel scholieren uit het voortgezet onderwijs lastig kan zijn. Redactievergelijkingen, zuren en basen, koolstofchemie: niet de makkelijkste onderwerpen. Veel scholieren leggen zich er (te) snel erbij neer dat ze onvoldoende vaardig zijn in de bèta-vakken. Zonde, want wiskunde, natuurkunde en scheikunde kunnen hele leuke vakken zijn als je er vaardig in bent. Bijlessen bij Lector Studiebegeleiding kunnen daar aan bijdragen.

 

Bijles scheikunde / NaSk2

Als je moeite hebt met scheikunde en je naast de lessen op school ondersteuning nodig hebt, dan kun je bij Lector Studiebegeleiding terecht voor gerichte bijlessen waarin je al je vragen kunt stellen en je extra oefent met een ervaren bijlesdocent scheikunde. Je kunt zelf bepalen welke onderwerpen er tijdens de bijles behandeld worden: natuurlijk bereiden we je graag zo goed mogelijk voor op je volgende overhoring of examen, we vinden het verder ook belangrijk om gaten in je basiskennis weer op te vullen.

 

Hoeveel bijlessen scheikunde heb je nodig?

Bijlessen bij Lector vinden in beginsel wekelijks plaats. Je kunt kiezen voor een bijles van 60, 90 of 120 minuten. Het aantal bijlessen dat je bij ons volgt, kun je zelf bepalen. Sommige leerlingen kiezen er voor om af en toe een paar bijlessen te nemen als er overhoringen of examens naderen, anderen volgen een groot deel van of het gehele schooljaar wekelijks een bijles scheikunde om zo extra uitleg en oefening naast de lessen op school te hebben. Je kunt dus zoveel bijlessen volgen als je zelf wilt: we hebben geen minimumaantal en ook geen opzegtermijn. In overleg met de bijlesdocent wordt een tijdstip afgesproken dat jou schikt.

 

Voor wie zijn bijlessen bedoeld?

Wij geven scheikunde bijles aan leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs, van vmbo tot en met gymnasium. Examenkandidaten en deelnemers aan het staatsexamen scheikunde kunnen uiteraard ook bij ons terecht voor examentraining of bijles scheikunde.

 

Een afspraak maken 

Wil je een bijles scheikunde bij ons boeken? Neem dan contact op met de vestiging van jouw voorkeur.