Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

Volg ons op:

huiswerkbegeleiding_bijles_natuurkunde.jpg

 

Heeft uw kind wat extra aandacht nodig bij Natuurkunde? De bijles Natuurkunde van Lector Studie- en Huiswerkbegeleiding helpt daarbij. Wij hebben al ruim negen jaar ervaring in het geven van bijles. Onze natuurkundedocenten bieden ondersteuning met gerichte huiswerkbegeleiding.

 

Mechanica, geometrische optica, stromende elektriciteit en kernfysica: niet de makkelijkste onderwerpen. Als je geen geboren bèta bent, dan zul je ongetwijfeld bij natuurkunde wel eens tegen moeilijkheden aanlopen.

Onze natuurkundedocenten kunnen je ondersteunen met gerichte bijlessen. Tijdens een bijles natuurkunde kun je al je vragen stellen die je in de klas niet kwijt kunt, gaten in je kennis opvullen en extra goed voorbereiden op de aankomende overhoringen. Natuurlijk zijn onze docenten ervaren met de lesstof op alle niveaus: vmbo, havo en vwo. Wij geven natuurkunde bijles in het Nederlands, maar desgewenst ook in het Engels aan buitenlandse scholieren, of leerlingen die tweetalig onderwijs (tto) volgen.

 

Voorbereiden op eindexamen natuurkunde

Natuurlijk geven wij ook bijlessen natuurkunde aan examenkandidaten, ter voorbereiding op de schoolexamens of het CSE. Samen met de leerling wordt de belangrijkste theorie van het vak behandeld, en uiteraard wordt er specifiek aandacht besteed aan de onderwerpen die voor de leerling het moeilijkst zijn. Inzicht in voorgaande proefwerken of examens kan daarbij behulpzaam zijn. Desgewenst nemen wij ook contact op met de vakdocent om zijn of haar visie te vernemen. Ter voorbereiding op examens oefenen we specifiek met de opzet van examenopgaven. Zo kunnen we gebruik maken van opgaven van eindexamens van voorgaande jaren.

 

Waar is bijles natuurkunde te volgen?

Je kunt op al onze vestigingen terecht voor bijles natuurkunde. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088- 2211444, of stuur via het contactformulier op deze website een e-mail aan de vestiging van je keuze.

 

Bijles andere vakken

 

Wij geven bijles in alle onderstaande vakken. Sommige vakken hebben hun eigen pagina met beschrijving van de bijles in dat vak. Klik daarvoor op de link. Voor de overige vakken geven wij ook huiswerkbegeleiding en bijles, maar hebben we geen aparte pagina met omschrijving.

 

Natuurkunde Wiskunde (A, B, C en D)
Scheikunde Biologie
Geschiedenis Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels 
Frans Duits
Aardrijkskunde Latijn
Grieks Geschiedenis
Nederlands Maatschappijleer
Rekenen en taal Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica Algemene natuurwetenschappen (ANW)