Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

 Het team van Lector Studiebegeleiding bestaat uit negen vestigingsmanagers, ruim tachtigenthousiaste en betrokken studiebegeleiders/bijlesdocenten en een driekoppige directie. De begeleiders hebben uiteenlopende achtergronden, veelal in de leerlingbegeleiding en studerend of reeds afgestudeerd aan de universiteit. Zij zijn intern opgeleid, beschikken over veel vakinhoudelijke kennis en ervaring in de omgang met middelbare scholieren en zijn zeer gemotiveerd en begaan. Ook de vestigingsmanagers hebben verschilende achtergronden en delen uiteraard de liefde voor onderwijs en individuele begeleiding van scholieren. Zij hebben allen een relevante universitaire opleiding afgerond en zijn ervaren binnen de studiebegeleiding.

 
Knipsel
 

De directie van Lector Studiebegeleiding wordt gevormd door Jiles Luyt en Marije van Deth. Zij delen ruim twintig jaar aan ervaring met studiebegeleiding in het voortgezet onderwijs. Jiles is van huis uit psycholoog en werktuigbouwkundige en heeft Lector in 2007 opgericht. Hij is werkzaam als algemeen directeur en daarnaast als vice-voorzitter van de LVSI, de landelijke vereniging van studiebegeleidingsinstituten. Zijn favoriete vakken zijn wiskunde A en B, economie en M&O.

 

Marije van Deth is van huis uit jurist, en sinds 2003 actief als studiebegeleider, afdelingscoördinator en vestigingsmanager. Zij beschikt over zeer veel vakinhoudelijke kennis en ervaring met specifieke leerproblematiek. Binnen Lector is zij onder meer verantwoordelijk voor het personeels- en kwaliteitsbeleid. Als Marije met leerlingen werkt dan houdt zij zich het liefst bezig met de examenkandidaten en haar favoriete vakken maatschappijleer, Nederlands, filosofie en scheikunde.

 

Partners

logo lvsi   

        

Branchevereniging van en voor studie- en huiswerkbegeleidingsinstituten.                                                                            

J.i.d.P logo def

                                                       

Studiecoaching voor studenten van het MBO, HBO en WO in Den Haag en omstreken.

 

 

logoblh

Diagnosticering en begeleiding van leerproblemen, leerstoornissen en sociaal-emotionele problematiek.

 

 

 logo-filatim

 

 Persoonlijk advies bij profiel- en studiekeuze. Den Haag en Bussum.
 logo-studiecentrumhengelo Studiebegeleiding en aanverwante diensten te Hengelo.