Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

 

In Den Haag hebben wij drie vestigingen: Den Haag Centrum / Zeeheldenkwartier, Den Haag Haganum en  Den Haag Benoordenhout. U bent nu op de pagina van de vestiging Den Haag Benoordenhout. Op deze locatie bieden wij scholieren huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining.

 

Wij begeleiden leerlingen van verschillende scholen en niveaus: basisschool, vmbo, havo, vwo en tweetalig (TTO) of internationaal onderwijs. Leerlingen studeren bij ons in verschillende rustige werkruimtes zonder afleiding en natuurlijk worden zij daarbij intensief ondersteund door onze coördinator en team van studiebegeleiders.

 

De huiswerkbegeleiding is specifiek bedoeld voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Bijles wordt ook gegeven aan studenten.

 

De vestiging Den Haag Benoordenhout is gesitueerd op de begane grond van het monumentale pand Cultura aan de Wassenaarseweg 20.

 

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kunt u verder lezen op de website of contact met ons opnemen.

 

Foto’s locatie

Klik op een foto voor een vergroting