Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

In Den Haag hebben wij drie vestigingen: Den Haag Benoordenhout, Den Haag Centrum (Zeeheldenkwartier) en Den Haag Haganum. 

 

U bent nu op de pagina van ons huiswerkinstituut Den Haag Centrum. Op deze locatie in het Zeeheldenkwartier bieden wij scholieren huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining.

 

Wij begeleiden leerlingen van verschillende scholen en niveaus: vmbo, havo, vwo en tweetalig (TTO) of internationaal onderwijs. Hier kunnen de leerlingen in verschillende rustige werkruimtes zonder afleiding studeren en natuurlijk worden zij daarbij intensief ondersteund door onze coördinator en team van studiebegeleiders. 

 

De huiswerkbegeleiding en bijlessen specifiek bedoeld voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs, van de basisschool en voor kandidaten voor staatsexamens. Studenten kunnen ook bij ons terecht voor bijles.

 

De vestiging Den Haag Centrum is gelegen op de hoek van de Toussaintkade en Elandstraat, tegenover de Koninklijke stallen. 

 

Leerlingen van het Gymnasium Haganum in Den Haag kunnen ook op onze andere vestiging binnen de school zelf terecht. Voor meer informatie klikt u op Den Haag Haganum.

 

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kunt u verder lezen op de website of contact met ons opnemen.

 

Foto’s locatie

Klik op een foto voor een vergroting