Telefoon: 088-22 11 444

Created jtemplate joomla templates

Op onze vestiging in de gemeente Leidschendam-Voorburg bieden wij scholieren huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining.

 

Ons ruime pand beschikt over diverse werkruimtes waar de leerlingen in alle rust kunnen studeren met de intensieve ondersteuning van onze coördinator en team van studiebegeleiders. Wij begeleiden hier leerlingen van verschillende scholen uit Leidschendam en Voorburg, maar ook scholieren uit Den Haag, Rijswijk, Delft en zelfs Rotterdam. De niveaus lopen uiteen van de brugklas tot en met het eindexamen, van vmbo tot havo en vwo. Ook begeleiden wij leerlingen die tweetalig onderwijs (TTO) volgen of op een internationale school zitten.

 

De huiswerkbegeleiding is specifiek bedoeld voor scholieren uit het voortgezet onderwijs. Bijles wordt ook gegeven aan studenten, kandidaten voor staatsexamens en kinderen uit groep 8.

 

Deze vestiging is gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 471C te Voorburg. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kunt u verder lezen op de website of contact met ons opnemen.

 

Foto’s locatie

Klik op een foto voor een vergroting